Bowers & Wilkins introduceert CDA-16 multiroom eindversterker

01 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
CDA-16 Double Rack Beauty Black Background

De nieuwe CDA-16 Multiroom eindversterker van Bowers & Wilkins kan een combinatie van plafond- of wandluidsprekers aansturen in maximaal acht kamers tegelijk.

Bowers & Wilkins kondigt met een nieuwe toevoeging aan zijn Custom Installation productportfolio aan. De CDA-16 multiroom eindversterker beschikt over 16 kanalen waarmee het hele huis van geluid kan worden voorzien. Dankzij het compacte 1U-ontwerp neemt deze versterker weinig ruimte in. De instellingen zijn configureerbaar en de stereokanalen van klasse-D kunnen kunnen indien nodig als brug worden ingesteld voor een krachtigere mono-uitvoer.

Standaard levert de CDA-16 50W per kanaal bij een belasting van 8ohm, oplopend tot 100W bij 4ohm luidsprekers. Bij het instellen van de brugfunctionaliteit loopt het vermogen op tot 200W bij 8ohm. Het aansluiten van bronnen is eenvoudig, met acht paar RCA phono-ingangen voor analoge verbinding op lijnniveau. De CDA-16 biedt ook de mogelijkheid om via één ‘global’ ingang hetzelfde signaal naar alle uitgangen te sturen. Hierdoor is deze multiroom eindversterker geschikt voor commerciële toepassingen zoals retail, horeca en kantoren.

De CDA-16 is geschikt voor rekmontage en maakt gebruik van cool-running Klasse D-versterking om een maximaal uitgangsvermogen te garanderen. Hij is 44,5 mm hoog (1U) en onder te brengen in zowel hifi- als installatiereksystemen. Er zijn drie opties voor de voeding -aan, automatische detectie of 12V-trigger.

De Bowers & Wilkins CDA-16 is vanaf vandaag te koop in een zwarte afwerking, voor een adviesprijs van 2.000 euro. Rackmounts worden meegeleverd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)