Boston Acoustics lanceert TVee 25 Soundbar systeem

26 mei 2011 2 Minuten 0 Reacties
boston-acoustics-tvee-25

Nadat we vorige maand al berichtten over de lancering in de UK heeft Boston Acoustics nu haar TVee 25 soundbar systeem in Nederland gelanceerd. Het systeem bestaat uit een slanke soundbar en draadloze subwoofer en biedt volgens Boston consumenten een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het verbeteren van hun audio ervaring.

Het systeem is verder uitgerust met een groot aantal ‘Smart’ functionaliteiten waaronder Boston’s eigen digitaal geoptimaliseerde Virtueel Surround verwerking voor gerichte, bioscoop-achtige surround effecten. Het TVee Model 25 is ontworpen op basis van een slank design en geeft een krachtige en dynamische audio toevoeging aan de TV-, film-, audio of gaming ervaring.

De TVee25 beschikt over een totaalvermogen van 150 Watt (RMS) en kan geheel naar eigen inzicht ingesteld worden. De soundbar is ontwikkeld voor flatscreen TV’s vanaf 32 inch en maakt gebruik van Boston’s eigen “HHRT” (Hyperbolic High Rigidity Transducer) driver technologie waarmee een laag ruisniveau en een grote bandbreedte wordt bereikt. De lichte en stijve conussen hebben een complexe vorm waarmee ruis wordt geminimaliseerd, het dynamische vermogen vergroot en de zogenaamde “sweet spot” voor optimaal luisterplezier wordt vergroot. De bijbehorende en draadloze 6 inch subwoofer zorgt daarnaast voor de diepe bass tonen.

Boston TVee 25 “Smart” functionaliteiten

Volgend op Boston’s eigen “Play Smart” product benadering is het TVee Model 25 uitgerust met een aantal “Smart” functionaliteiten om de TV en muziek-ervaring van de gebruiker te verhogen:

Advertentie
  • Eenvoudige “één-kabel” setup: voor een gemakkelijke installatie met zowel analoge als digitale verbindingen, rechtstreeks “out of the box”
  • Soundbar leert de codes van de bestaande afstandsbediening: hierdoor is er geen extra afstandsbediening nodig
  • Voorzien van een Dolby Digital 5.1 decodering en Boston’s eigen Digitaal geoptimaliseerde Virtuele Surround verwerking
  • Betere muziek met speciale Muziek Modus
  • Ingangkeuze op voorzijde: gebruikers kunnen hierdoor eenvoudig de digitale of analoge ingang selecteren
  • De draadloze subwoofer kan overal in de woonkamer geplaatst worden waardoor de flexibiliteit van het systeem wordt geoptimaliseerd
  • Een speciale “ EQ Switch voor plaatsing” maximaliseert de werking, of de soundbar nu aan een muur is gemonteerd of los neergezet.

Het TVee Model 25 is vanaf heden verkrijgbaar in het zwart en heeft een consumentenadviesprijs van 349,00 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)