Bose lanceert Lifestyle 135 home cinema systeem

26 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Bose-Lifestyle-feature

Bose lanceert een nieuwe home cinema systeem bestaande soundbar, subwoofer en een receiver. Het Lifestyle 135 home cinema systeem is vooral bedoeld om het huidige geluid van je flatscreen TV te verbeteren met Bose kwaliteit. Op het systeem zijn eenvoudig meerdere audio en video bronnen aan te sluiten, zoals bijvoorbeeld een 3D Blu-ray speler. De soundbar moet zorgen voor een ruimtelijk en dynamisch geluid voor de gehele ruimte.

De draadloze Acoustimass-module (subwoofer) moet voor de lage tonen zorgen en is overal in de ruimte te plaatsen. De bedieningsconsole (receiver) bevat meerdere aansluitingsmogelijkheden, een AM/FM-tuner, en een dockstation voor je iPod of iPhone. Ook is het systeem uitgerust met zogenaamde TrueSpace-technologie en geavanceerde PhaseGuide-technologie waarmee geluid geproduceerd wordt dat veel verder reikt dan de fysieke omvang van de luidspreker. Zo hoor je links, rechts en in het midden akoestische nuance die allemaal afkomstig zijn uit één zichtbare luidspreker.

Het aansluiten moet volgens Bose geen moeite meer kosten. Het Unify intelligente integratiesysteem begeleidt je stap voor stap bij de installatie van het systeem. Wanneer je componenten aansluit op de bedieningsconsole, geeft het systeem de beste aansluitingen aan via berichten op het scherm. Het bevestigt zelfs dat de aansluiting correct is. Elk apparaat wordt vervolgens automatisch toegevoegd aan het bronnenmenu dat wordt weergegeven op de TV. Je hoeft niet langer tussen video-ingangen te schakelen om de juiste bron te vinden.

Ook de Bose afstandsbediening kan eenvoudig ingesteld worden met behulp van de Unify-technologie. Hiermee kun je alle componenten die je op het Lifestyle systeem aansluit bedienen. Tijdens de installatie raadpleegt het Unify-systeem een interne database om elke aangesloten component te identificeren, waarna het systeem automatisch de Bose-afstandsbediening programmeert voor de bediening van de betreffende component. Ook bevat de afstandsbediening een LCD display waarom de status van bijvoorbeeld de iPod of de beluisterde radiozender weergegeven wordt.

Voor een optimaal geluid in elke ruimte analyseert het ADAPTiQ systeem de ruimte en past de geluidsweergave hierop aan. En dankzij de ingebouwde Bose link-technologie kun je het geluid ook in tot 14 extra ruimtes afspelen.

De adviesprijs van het Bose Lifestyle 135 home entertainment systeem is 2.699 euro en het systeem is vanaf nu leverbaar bij geautoriseerde Bose dealers.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)