Bose kondigt draagbare speaker met Alexa en Google Assistent aan

23 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
bose-portable-home-speaker-1

Speakerfabrikant Bose heeft een nieuwe, draagbare speaker aangekondigd, met de toepasselijke naam Portable Home Speaker. De compacte speaker biedt onder meer ondersteuning aan voor zowel Amazon Alexa als de Google Assistent.

Dit is de Bose Portable Home Speaker

Bose heeft de Portable Home Speaker onthuld. Dit is een slimme speaker die stemassistenten Amazon Alexa en Google Assistent ondersteunt. Bovendien is er support voor Apple Airplay 2 en kun je middels Spotify Connect ook muziek beluisteren. Naast wifi is er gelukkig ook bluetooth aanwezig, zodat je in principe op elke wijze met elke dienst gebruik kunt maken van de Portable Home Speaker. Er is geen aux-aansluiting aanwezig, waardoor je dus wel genoodzaakt bent muziek draadloos af te spelen.

De Bose Portable Home Speaker is een premium product en dat betekent dat je ook een hogere prijs mag verwachten. Het apparaat kost in de VS 349 dollar, omgerekend zo’n 328 euro zonder btw. De speaker is bijna 19 centimeter hoog, heeft een 360-graden audioweergave en heeft een ipx4-waardering, waardoor die dus tegen spatwater kan. Verder is er een handvat aanwezig voor de draagbaarheid en kun je de accu opladen middels usb-c. Maar je kunt ook een optioneel oplaadstation aanschaffen, die 30 dollar kost.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)