Bose brengt Google Assistent naar slimme speakers

22 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
Bose speaker Google Assistent

Bose heeft deze week aangekondigd de Google Assistent spraakassistent naar zijn slimme speakers te brengen. Het bedrijf gaf via verschillende slimme speakers al toegang tot Amaxon Alexa, maar daar komt de Google Assistent nu bij.

Eigenaren van een Bose Home Speaker 500, Soundbar 700 en Soundbar 500 kunnen voortaan vragen stellen aan de Google Assistent en natuurlijk ook hun smart home-apparatuur bedienen. Via de nieuwste versie van de Bose Music-app kunnen gebruikers aangeven of ze met Amazon Alexa of de Google Assistent willen werken. Ook kun je mij het voor de eerste keer aanzetten van de betreffende speakers direct een keuze maken. Amerikaanse gebruikers kunnen direct van de update gebruikmaken. Of de Nederlandse Google Assistent ook direct met Bose-speakers werkt, is onduidelijk.

Daarnaast heeft Bose een nieuwe speaker uitgebracht in de vorm van de Home Speaker 300. Ook dit model krijgt integratie van de Google Assistent en beschikt daarnaast over bluetooth en Apple’s AirPlay 2 voor het streamen van audio. De compacte speaker is maar 15 centimeter hoog en komt in tegenstelling tot de Home Speaker 500 zonder lcd-scherm. De prijs van de speaker bedraagt 260 dollar. De prijs in euro’s is nog niet bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)