B&O brengt Beosound Stage Floor Stand uit voor combinatie soundbar en tv

26 augustus 2020 1 Minuut 0 Reacties
Bang Olufsen Beosound Stage floor stand

Fabrikant heeft een handige accessoire uitgebracht waarmee je je tv en soundbar kunt combineren: de Beosound Stage Floor Stand. Het maakt niet uit welke tv je bevestigd op de standaard, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je dan de Beosound Stage-soundbar onder de televisie plaatst.

Dit is de Beosound Stage Floor Stand

Het bedrijf laat weten dat de Beosound Stage Floor Stand gemaakt is met LG-oled-televisies in het achterhoofd, afkomstig uit de C-serie. Die televisies hebben een diagonale afmeting van 48, 55 of 65 inch. Gelukkig zijn dit niet de enige tv’s die je kunt gebruiken. In principe maakt het niet uit van welke fabrikant de tv afkomstig is, zolang die maar 40 tot 65 inch groot is.

De Beosound Stage Floor Stand maakt gebruikt van de VESA-standaard en kan maximaal een gewicht van 25,6 kilo hebben. Verder is het goed om te weten dat er een ingebouwd kabelmanagementsysteem aanwezig is. Bang & Olufsen heeft ook over de voet van de standaard nagedacht. Die heeft namelijk een verhouding van 16:9 en moet derhalve de schaduw van de tv voorstellen.

De Beosound Stage Floor Stand is alleen in de zwarte kleur verkrijgbaar. De prijs is niet mis: je moet namelijk 700 euro neerleggen voor deze accessoire. Dat is alleen voor de standaard dus. Als je de soundbar nog niet in huis gehaald hebt, maak je borst dan maar nat: want die kost zo’n 1500 euro.

Reacties (0)