Bayan Audio introduceert Soundbook GO draadloze BT luidspreker

27 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
Bayan-audio-Soundbook-GO-2

Na de introductie van de Soundbook X3 draadloze Bluetooth luidspreker een aantal weken terug introduceert het Britse Bayan audio vandaag wederom een nieuwe draadloze speaker. De Soundbook GO is verkrijgbaar in 4 kleuren en vormt volgens de fabrikant de perfecte balans tussen een compromisloze geluidskwaliteit en ultiem gebruiksgemak in een compacte vorm.

De Soundbook GO heeft een strak en modern uiterlijk. Een antislip smartcover beschermt het apparaat en schakelt het aan en uit bij het openen en sluiten. Het compacte ontwerp en afmetingen van de Soundbook laten de speaker eenvoudig meenemen. De speaker heeft een vermogen van 15W en ondanks het compacte formaat moet het apparaat een hoogwaardige geluidsweergave van tal van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops bieden. Een speakerphone functie maakt de Soundbook GO compleet .

De Soundbook GO is ontworpen met de laatste Smart Bluetooth 4.0 versie om maximale connectiviteit te garanderen en is geschikt voor apparaten vanaf versie 2.1 Geïntegreerde NFC technologie verzekert een snelle en gemakkelijke manier om te paren met NFC ondersteunende smartphones en tablets – een simpele aanraking voldoet om te verbinden en te beginnen. TDMA ruisonderdrukking draagt bij aan een kwalitatieve streaming, terwijl de ingebouwde batterij gereed is om op een enkele lading een playlist tot 9 uur van stroom te voorzien.

De Bayan Audio Soundbook GO is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)