Apple TV-app en Airplay 2 nu beschikbaar op 2019 Samsung-tv’s

14 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
apple-tv-samsung

Samsung heeft laten weten dat de Apple TV-app en Airplay 2 vanaf nu beschikbaar is voor de in 2019 uitgebrachte smart-tv's van het bedrijf. Ook enkele modellen die in 2018 zijn uitgebracht kunnen rekenen op deze nieuwe mogelijkheden.

Apple TV en Airplay 2 in op Samsung-tv’s

Vanaf vandaag kun je een software-update verwachten voor je Samsung smart-tv die je in 2019 hebt gekocht, die de Apple TV-app en Airplay 2 met zich meebrengt. Ook enkele modellen uit 2018 mogen rekenen op deze update. Gebruikers van deze Samsung-tv’s kunnen hierdoor genieten van de content in de nieuwe app en van films en series via iTunes op hun grote scherm en hebben de keuze uit meer dan 100.000 films en series om te kopen of huren, waaronder ruim vijfhonderd titels in de 4k- en hdr-beeldkwaliteit.

Vanaf de herfst is het bovendien mogelijk een abonnement op Apple TV+ af te sluiten, de dienst met originele content van Apple. Tot slot spelen gebruikers met AirPlay 2 moeiteloos video’s af vanaf hun iPhone, iPad of Mac op de Samsung-televisie. Eigenaars van Samsung-televisies mogen trouwens niet als enige rekenen op deze nieuwe functies. Zo komt bijvoorbeeld Airplay 2 naar nog veel meer toestellen van andere fabrikanten. In dit artikel kun je checken of je televisie er ook tussen staat.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)