3DTV Magazine nieuws update – 4

25 april 2010 2 Minuten 0 Reacties
gravatar

De afgelopen tijd is er op 3D TV gebied natuurlijk weer genoeg gebeurd. Zo kwamen eindelijk de prijzen van de Sony 3D TV's en 3D Blu-ray spelers naar voren, maakte Philips haar 2010 line-up van 3D TV's bekend en kwam Sony met de eerste 3D update voor de PlayStation 3. Onze partner website, 3DTVMagazine.nl heeft al het 3D nieuws als eerste en geeft de meest uitgebreide uitleg over 3D TV, de 3D technieken, 3D soorten, 3D accessoires, en nog veel meer. Hieronder vind je het belangrijkste 3D TV nieuws van afgelopen week zodat je ook via ons op de hoogte blijft van het laatste 3D TV nieuws.

Nieuw: 3D TV vraag en antwoord pagina Aangezien we de laatste tijd erg veel vragen krijgen over alles dat met 3D te maken heeft hebben we besloten een aparte pagina in het leven te roepen waar je de meest gestelde vragen omtrent 3D TV kunt vinden. Deze pagina, ‘3D TV vraag en antwoord‘, vind je onder het Vraagbaak menu bovenaan de pagina. Lees verder..

Sony komt eerst met HX800 3D TV serie, HX900 en LX900 volgen later Sony verstevigt zijn intentie om 3D entertainment toegankelijk te maken voor alle consumenten en introduceert de HX800 serie 3D TV’s. Het HX800 introductie model zal na een aantal weken worden gevolgd door andere modellen in het 3D-televisieaanbod van Sony, zoals de eerder aangekondigde HX900 en LX900 series. Lees verder..

Gisteren kwam Sony met een hele hoop nieuws over haar 3D producten van dit jaar, maar veel daarvan was al in meer of mindere mate bekend. Waar we eigenlijk op hebben zitten wachten zijn de prijzen. Vandaag hebben we dan toch de prijzen van de 3D series van Sony weten te achterhalen. Lees verder..

PS3 biedt deze zomer nog geen 3D Blu-ray ondersteuning Sony heeft aangekondigd dat de 3D firmware update die voor de zomer gepland staat voor de 3D Blu-ray spelers en de PlayStation 3 geen 3D Blu-ray ondersteuning mogelijk zal maken in de PS3. 3D Blu-ray films kunnen voorlopig dus nog niet via de PS3 bekeken worden. Lees verder..

Philips 3D TV in 2010 Philips gaat het komend jaar iets anders doen dan de andere merken. Natuurlijk gaat het merk mee in de 3D revolutie, maar Philips vindt ook dat de consument hier niet perse de premium prijs voor hoeft te betalen. Niet alleen komt Philips met een serie Full HD 3D TV’s, maar ook de 21:9 TV van het merk krijgt een 3D update mogelijkheid. Lees verder..

Sony PS3 3D games: minder kwaliteit voor 3D plezier

Review: Monsters vs Aliens 3D Blu-ray film We hebben al een review gehad van de Samsung 3D TV en de Panasonic 3D TV, maar de content in de vorm van 3D Blu-ray films is op zichzelf nog niet behandeld. Blu-ray.com heeft een eerste review gemaakt van een 3D blu-ray film, Monsters vs Aliens 3D. Deze film is nog niet in de winkel te koop, maar wordt gekoppeld aan de verkoop van Samsung 3D TV’s. Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl

Reacties (0)