Nu uit voorraad leverbaar: Het Grote FWD Jaarboek 2023

25 december 2022 1 Minuut 3 Reacties
FWD Jaarboek 2023 header

Het Grote FWD Jaarboek is inmiddels officieel uitgebracht en naar de eerste abonnees verstuurd. Er is echter nog een kans ons jaarboek te bemachtigen want je kunt nu een exemplaar uit voorraad bestellen.

Inmiddels is het een onmisbaar cadeau onder de boom voor de liefhebber van audio, video en smarthome: het Grote FWD Jaarboek. Ook dit jaar verschijnt er dus weer een nieuwe editie, met wederom honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de interessantste ontwikkelingen van het voorbije jaar, én een vooruitblik naar de komende 12 maanden.

De belangrijkste ontwikkelingen in smarthome-, audio- en videoland lees je in het Grote FWD Jaarboek 2023; evenals een selectie van reviews op het gebied van muziek en film. We geven je unieke inzichten in de markt, bespreken wat voor moois je kunt verwachten in 2023 en halen het beste van de afgelopen 12 maanden nog eens naar boven.

Het Grote FWD Jaarboek is inmiddels officieel uitgebracht en naar de abonnees verstuurd. Er is echter nog een kans ons jaarboek te bemachtigen want je kunt nu een exemplaar uit voorraad bestellen. Het Grote FWD Jaarboek 2023 heeft een luxe uitstraling en misstaat niet op de leestafel. Bestellers van eerdere edities weten het: dit wil je niet missen! Bestel hem nu voor € 19,95 (excl. verzendkosten) en je hebt jouw exemplaar zo snel mogelijk in huis!

Reacties (3)