WoonVeilig Alarmsysteem nu te koppelen aan Olisto-applicatie

19 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
woonveilig-olisto

WoonVeilig en Olisto hebben bekendgemaakt dat beide systemen nu aan elkaar te koppelen zijn. Door die slimme apparaten te koppelen met deze dienst krijg je toegang tot een aantal dingen die voorheen nog niet mogelijk waren.

WoonVeilig te koppelen aan Olisto

Het alarmsysteem van WoonVeilig (lees hier onze recensie) is vanaf nu ook te koppelen aan Olisto, een Nederlandse variant van IFTTT. Eerder kon je dat systeem al koppelen aan Philips Hue-producten en Toon, van Eneco. Deze functie is echter alleen beschikbaar voor Beveiligingsdienst-klanten. Heb je nog geen Beveiligingsdienst? Sluit deze dan hier af, zodat je dus toegang krijgt tot meer mogelijkheden. Zo kun je slimme stekkers automatisch te laten activeren of deactiveren in combinatie met zonsondergang en -opgang.

Door je WoonVeilig Alarmsysteem via Olisto te koppelen aan een KlikAanKlikUit-schakelaar ontstaat onder andere de handige functie waarbij je rolluiken automatisch sluiten wanneer jij je alarmsysteem inschakelt. Schakel je het alarmsysteem uit dan gaan je rolluiken weer open. De koppeling tussen Olisto en het alarmsysteem activeren doe je door de onderstaande stappen te volgen.

  1. Installeer de Olisto app (te downloaden in de App Store of Google Play).
  2. Creëer een Olisto-account.
  3. Voeg het WoonVeilig-kanaal toe.
  4. Log in op je account en geef Olisto toestemming.

Reacties (0)