Olisto introduceert integratieservice voor smarthome

04 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Olisto

Olisto heeft in een persbericht laten weten dat het komt met Olisto Integrations. Deze smarthome-integratieservice wordt gepresenteerd tijdens de CES 2019, dat komende week in Las Vegas van start zal gaan. Integrations is een dienst waarmee smarthome-ontwikkelaars hun eigen app kunnen verbinden met een groot ecosysteem van verschillende smarthome-producten. Dit bespaart volgens het bedrijf behoorlijk op de eigen R&D-kosten.

Het Integrations-platform biedt toegang tot duizenden verschillende IoT’s. Bedrijven kunnen hiermee gemakkelijk hun eigen smarthome-apparaat verbinden met de rest van de wereld. Integrations zal tijdens de CES 2019 aan het grote publiek getoond gaan worden. Door het gebruik van de SDK en/of de API van Alisto kunnen ontwikkelaars een groot ecosysteem aan slimme spparaten en slimme diensten toevoegen aan hun eigen app. Hiermee krijgen gebruikers toegang tot nieuwe mogelijkheden via de eigen app, in plaats van dat ze verschillende apps voor verschillende producten moeten gebruiken. Door de verschillende smarthome-producten van verschillende bedrijven ontstaat er een wildgroei aan verschillende apps die gebruikers nodig hebben om het slimme huis te bedienen. Met Olisto Integrations besparen bedrijven op de kosten voor onderzoek en ontwikkeling, terwijl de gebruiker een scala aan nieuwe mogelijkheden krijgt.

Olisto-app

Olisto ken je waarschijnlijk van de app. Hiermee kun je slimme apparaten en diensten aan elkaar koppelen om ze slimmer met elkaar te laten samenwerken. Hierbij kun je zelf regels maken. Meer informatie over Integrations vind je op de website.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)