Velux presenteert elektrisch bedienbare Integra-uitzettuimelvenster

17 februari 2020 1 Minuut 0 Reacties
velux-integra-dakraam

Velux introduceert de Velux Integra-uitzettuimelvenster. Het dakraam is elektrisch bedienbaar en ontworpen voor gemak. Met één druk op de knop van de wandbediening wordt het dakraam aan de onderzijde geopend, waardoor er genoeg daglicht en frisse lucht naar binnen kan komen.

De Velux Integra-uitzettuimelvenster

Het dakraam kan ook handmatig geopend en 180 graden getuimeld worden om de buitenruit eenvoudig te reinigen. Het Velux Integra-uitzettuimelvenster is standaard uitgerust met een regensensor die ervoor zorgt dat het dakraam automatisch sluit als het gaat regenen.

Om in ieder seizoen te zorgen voor een optimaal binnenklimaat is voor het uitzettuimelvenster ook een nieuw rolluik ontworpen. Dit rolluik kan volledig naar beneden worden gerold, zelfs wanneer het dakraam helemaal openstaat. Het voorkomt schittering en biedt schaduw die mogelijk voor verkoeling zorgt, terwijl frisse lucht gewoon naar binnen kan.

Het dakraam kan gekoppeld worden aan Velux Active with Netatmo. Dit smart smarthomesysteem met sensoren zorgt voor een optimaal binnenklimaat door automatische ventilatie en zonwering. Daarnaast is bediening mogelijk via de Velux Active-app, die verbinding kan maken met Apple HomeKit, Google Assistent-producten en spraakassistent Siri.

Het elektrisch bedienbare Velux Integra-uitzettuimelvenster is verkrijgbaar in acht formaten en eenvoudig te monteren. De wandbediening is automatisch gekoppeld aan het dakraam, waardoor deze niet geconfigureerd hoeft te worden. Alle standaard Velux-buitenzonweringen en raamdecoratie kunnen op het dakraam gemonteerd worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)