TP-Link lanceert Smart Actions voor Kasa-apparaten

16 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
tp-link-kasa

TP-Link heeft laten weten dat de Kasa-apparaten van het bedrijf mogen rekenen op extra functionaliteit dankzij Smart Actions. Die actions komen naar alle producten die onder deze lijn vallen en kunnen het beste worden omschreven als slimme, geautomatiseerde routines.

TP-Link brengt Smart Actions naar Kasa-apparaten

TP-Link rolt momenteel een nieuwe functie uit voor Kasa-apparaten, genaamd Smart Actions. Dit zijn in feite geautomatiseerde processen, die vergelijkbaar zijn met routines: wanneer x gebeurt in huis, dan wordt y geactiveerd. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld instellen dat wanneer één van de camera’s uit de productgroep beweging registreert wanneer niemand thuis is, er bijvoorbeeld een slimme stekker geactiveerd wordt die een lamp of ander apparaat inschakelt. Op de website van TP-Link worden er voorbeelden genoemd.

Je kunt Smart Actions gebruiken om zelf scènes te maken en in te plannen. Zo kunnen lampen, camera’s en andere apparaten op specifieke momenten worden in- en uitgeschakeld. Er bestaan echter wel wat beperkingen. Zo kun je alleen de Kasa-producten van TP-Link gebruiken in combinatie met Smart Actions. Ook kun je slechts drie producten tegelijkertijd opnemen in zo’n routine (terwijl je er tot vijftig aan je account kunt toevoegen). Gelukkig kun je ondertussen ook gebruikmaken van Google Assistent en Amazon Alexa.

Reacties (0)