TP-Link annuleert plannen voor Kasa Smart Video Doorbell

20 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
kasa-doorbell-d100

TP-Link heeft bevestigd dat de plannen voor de Kasa Smart Video Doorbell, die eerder dit jaar gepresenteerd is, zijn geannuleerd. Het is vooralsnog niet bekend of TP-Link voornemens is een andere deurbel te presenteren.

Kasa Smart Video Doorbell geannuleerd

Fabrikant TP-Link heeft laten weten dat de plannen voor de Kasa Smart Video Doorbell van de baan zijn. Dat bevestigt het bedrijf in een e-mail tegenover een klant die de klantenservice gemaild had, laat diezelfde klant weten op Reddit. De videodeurbel was aangekondigd tijdens CES in januari en tot op heden hadden we er niets meer over vernomen. Dat blijkt nu dus een goede reden te hebben. Het product dat destijds gepresenteerd werd was slechts een prototype en zoals het er nu naar uitziet zal dat het ook altijd blijven.

Hoewel de Kasa Smart Video Doorbell dus niet in productie genomen wordt, betekent dat niet dat TP-Link nooit een slimme deurbel zal uitbrengen. Vooralsnog heeft het bedrijf hier niets over aangekondigd. De KD100, zoals de deurbel ook genoemd werd, beschikte over een 2k-videokwaliteit met ondersteuning voor hdr-beelden. Ook waren er infrarood-leds aanwezig voor nachtvisie. Daarnaast kon je rekenen op gezichtsherkenning en kreeg je toegang tot twee dagen gratis cloudopslag. Daar is nu allemaal dus geen sprake meer van.

Reacties (0)