Third-party Home-applicatie geüpdatet met camerawidget en meer

27 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
home-app-updatre

Er is nu een update beschikbaar voor de third-party Home-applicatie waarmee je je Homekit-apparaten in huis kunt aansturen. Met deze applicatie kun je een aantal dingen doen die momenteel niet mogelijk zijn met de officiële applicatie van Apple.

Download de update voor Home

De release van de third-party app Home kwam voor veel mensen als geroepen, aangezien je met deze app meer kunt doen met je Homekit-apparaten dan momenteel mogelijk is met de officiële app van Apple. Nu is er een grote update beschikbaar voor de applicatie. Eerder was er al ondersteuning voor Homekit-camera’s, maar nu is het mogelijk de live feed te bekijken vanuit een gloednieuwe widget. De widgets zullen zich automatisch aanpassen naar de beschikbare ruimte op het scherm, zodat je alle camerabeelden tegelijkertijd kunt bekijken.

Wil je één feed in het bijzonder bekijken? Dan tap je op het schermpje binnen de widget en houd je even vast, waarna de app dat beeld op het volledige scherm weergeeft. Daarnaast zou er optimalisaties doorgevoerd voor de beschikbare geautomatiseerde opdrachten. De Home-applicatie (let op: dit is dus niet de app van Apple) is inmiddels aangekomen op versie 3.3 en is te downloaden via de App Store. De app is niet gratis en kost gebruikers 16,99 euro. Over het algemeen zijn gebruikers zeer te spreken over het gebruik van de applicatie.

Home

Reacties (0)