Tado lanceert Tado V3+ Starterskit en Draadloze Temperatuursensor

03 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
tado-v3-plus-starter

Thermostaatfabrikant Tado lanceert zijn nieuwe draadloze Smart Thermostat Starter Kit, in twee verschillende versies: bedraad en draadloos.

Nieuwe Tado V3+ Starterskit aangekondigd

De nieuwe Tado Smart Thermostat Starterskit moet zorgen voor een overzichtelijke keuze bij geïnteresseerde klanten. Bovendien zou de installatie nu eenvoudiger zijn en is het systeem compatibel met het gros van verwarmingssystemen, aldus het bedrijf. Omdat de sensoren draadloos zijn kunnen ze overal in de kamer worden geplaatst. Ook kun je zelf de kamertemperatuur gemakkelijk handmatig aanpassen via de draadloze temperatuursensor.

De Slimme Thermostaat V3+ Starterskits zijn compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen en bieden een integratie met alle soorten ketels van elke fabrikant. Als er geen bedrade kamerthermostaat op de cv-ketel is aangesloten, dan is de nieuwe draadloze Slimme Thermostaat Starterskit de juiste keuze. Door de twee Starterskit-opties – bedraad of draadloos – is het duidelijker voor welke versie je moet gaan, afhankelijk van jouw situatie dus.

De nieuwe Draadloze Temperatuursensoren van Tado zijn uitgerust met temperatuur- en vochtigheidsdetectoren en helpen om meerdere Slimme Radiatorknoppen in één of meerdere kamers gemakkelijk te bedienen. Door de temperatuurmeting los te koppelen van de warmtebron kan het gewenste binnenklimaat nauwkeuriger en eenvoudiger aangepast worden. Maar de sensor kan nog meer: door de ingebouwde gebruikersinterface kun je de instellingen ook handmatig aanpassen op het apparaat zelf. Bovendien kunnen de draadloze temperatuursensoren overal worden geplaatst, dus ook daar waar deze metingen het belangrijkst zijn, bijvoorbeeld in een kinderkamer of een vochtige kelder. De draadloze temperatuursensoren zijn een aanvulling op de Tado Klimaatcomfort Skill waarmee je het klimaat in een kamer kunt monitoren en gedetailleerde inzichten en advies krijgen voor een gezondere thuisomgeving.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Slimme Thermostaat Starterskits en Draadloze Temperatuursensoren zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via tado.com.

  • Starterskit – Bedrade Slimme Thermostaat V3+: 199,99 euro
  • Starterskit – Draadloze Slimme Thermostaat V3+: 229,99 euro
  • Draadloze Temperatuursensor: 79,99 euro

Reacties (0)