Klimaatcomfort Skill nu beschikbaar voor Tado V3+

12 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Tado app

Slimme thermostaatmaker Tado heeft laten weten dat gebruikers van de Tado V3+ vanaf nu kunnen rekenen op de Klimaatcomfort Skill. De app meet de lucht binnenshuis met behulp van de temperatuur- en vochtsensoren die zijn ingebouwd in de slimme thermostaten.

Klimaatcomfort Skill voor Tado V3+

Tado, een bedrijf dat is gespecialiseerd in slim klimaatbeheer voor in huis, introduceert vandaag uitvoerbare aanbevelingen voor het verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis middels de Klimaatcomfort Skill. Deze skill is beschikbaar in de app van de Tado V3+ en meet de lucht in huis met behulp van de temperatuur- en vochtsensoren die zijn ingebouwd in de slimme thermostaat. De skill combineert metingen met algoritmen die rekening houden met hoe vaak bewoners van het huis specifieke dingen doen.

Zoals bijvoorbeeld de ramen openen, maar ook de de aanwezigheid van mensen en de luchtkwaliteit in de lokale omgeving. Op tijdstippen die een hoge vervuiling kennen, zoals de spitsuren in een drukke stad, meldt Tado dat de luchtkwaliteit in de lokale omgeving afneemt en raadt vervolgens aan de ramen een tijdje dicht te houden. Wanneer de luchtvochtigheid in het huis of in een bepaalde ruimte bijvoorbeeld te hoog of te laag is, kan de slimme thermostaat de gebruikers praktische tips en advies over hoe dit is tegen te gaan.

Reacties (0)