Tado geeft inzicht in luchtkwaliteit met nieuwe app

06 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Tado app 1

Tado introduceert tijdens IFA 2019 een nieuwe app om gebruikers beter inzicht te geven in de luchtkwaliteit rondom hun huizen.

Gebruikers van de app kunnen volgen welke vervuilende stoffen en pollen aanwezig zijn in de lucht die ze inademen en krijgen aan de hand hiervan adviezen over wanneer ze de woning moeten ventileren of de ramen gesloten moeten houden.

Met realtime gegevens, voorspellingen en inzichten in de luchtkwaliteit kunnen mensen het inademen van slechte lucht terugdringen. Tado-gebruikers kunnen de Air Quality Index (AQI)-score in de omgeving van hun huis raadplegen en deze informatie gebruiken om actie te ondernemen. De Tado-app laat de belangrijkste verontreinigende stoffen in de omgeving zien. Bovendien biedt de app pollenvoorspellingen voor gras, onkruid en bomen.

De nieuwe functionaliteiten bouwen voort op de Tado Air Comfort Skill, die gegevens over de lucht buiten en binnen samenvoegt zonder dat je daarvoor nieuwe hardware hoeft te kopen. Gebruikers kunnen de luchtvochtigheid per kamer raadplegen en krijgen tips om het luchtcomfort binnenshuis te verbeteren.

Reacties (0)