Slimme thermostaat Toon nu ook te bedienen met je stem

24 oktober 2018 1 Minuut 1 Reacties
toon-slimme-thermostaat

De slimme thermostaat Toon is vanaf nu ook te bedienen met je stem via de Nederlandssprekende Google Assistent. Wel heb je hiervoor nog een account van Olisto nodig; dat is software die slimme apparaten aan elkaar verbindt.

Toon ondersteunt Google Assistent

Heb je thuis de slimme thermostaat Toon aan de muur hangen? Dan is het vanaf nu mogelijk het apparaat met je stem te bedienen. Dat kan met de Nederlandssprekende Google Assistent. Voordat je aan het koppelproces kunt beginnen, dien je nog wel even een account aan te maken bij Olisto. Dat is software die slimme apparaten en diensten in huis aan elkaar verbindt. Met deze nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers met simpele spraakcommando’s de verwarming warmer of kouder zetten. Ook kun je slimme stekkers bedienen.

Je vindt de Olisto-applicatie onderaan dit bericht, waar je hem gratis kunt downloaden voor zowel Android als iOS. Voor meer informatie over Olisto kun je terecht in ons eerder geschreven, uitgebreide nieuwsbericht. Onlangs heeft dit bedrijf overigens nog een andere opmerkelijke samenwerking gelanceerd. Zo kan de Nest Protect, een slimme rookmelder, nu zelf batterijen bestellen wanneer die bijna leeg zijn. Daarvoor werkt Olisto samen met KPN. Voor meer informatie over die dienst, kun je terecht in dit nieuwsbericht.

Olisto

Reacties (1)