‘Slimme speaker Samsung Galaxy Home verschijnt in april’

21 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Home

De ceo van Samsung heeft na de presentatie van de Galaxy S10 gezegd dat de Samsung Galaxy Home in april zal verschijnen. Helaas heeft de beste man geen prijs, specifieke releasedatum of landen waarin de slimme speaker zal uitkomen bekendgemaakt.

Galaxy Home in april, maar waar?

Vorig jaar onthulde Samsung de Galaxy Home officieel, maar sindsdien hebben we weinig vernomen over de slimme speaker. Het enige wat hierna nog in het nieuws kwam, was het gerucht dat er wordt gewerkt aan een kleinere versie van het apparaat. Na de presentatie van de Samsung Galaxy S10 heeft Samsung-ceo D.J. Koh echter een opmerking over de speaker gemaakt. Koh meldt dat het slimme apparaat in april verkrijgbaar moet zijn. De vraag is nu nog echter: waar zal de slimme speaker dan precies te koop zijn?

Het is dus vooralsnog niet duidelijk waar de speaker te koop zal zijn en vanaf welke datum precies. Ook is de prijs voor het apparaat nog niet naar buiten gebracht; maar inmiddels hebben we dus wel een releasemaand. De Samsung Galaxy Home is een slimme speaker met stemassistent Bixby aan boord. Aangezien deze persoonlijke assistent nog altijd geen Nederlands spreekt, achten we de kans klein dat Samsung meteen de Nederlandse markt zal aandoen. Samsung Nederland heeft hierover ook nog niets bekendgemaakt.

Reacties (0)