Slim slot Nuki Smart Lock 2.0 nu verkrijgbaar in Nederland

09 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
nuki-smart-lock-2-nederlamd

Nuki, een fabrikant van slimme sloten, heeft bekendgemaakt dat de Nuki Smart Lock 2.0 vanaf nu in Nederland verkrijgbaar is. Het nieuwe model werd dit najaar aangekondigd en beschikt over vier grote verbeteringen ten opzichte van het vorige model.

Nuki Smart Lock 2.0 nu te koop

De Nuki Smart Lock 2.0 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Het slimme slot is te koop op de website van de fabrikant en bij enkele geselecteerde verkooppartners. Het nieuwe model werd dit najaar aangekondigd en beschikt over:

  • Bluetooth 5 voor een bereik dat vijf keer verder draagt dan zijn voorganger en een nog stabielere verbinding
  • een deursensor waarmee je niet alleen de stand van het slot kunt checken in de Nuki-app, maar ook of de deur open of dicht is
  • een betere processor die nog sneller werkt
  • volledige compatibiliteit met Apple HomeKit en Zigbee

Ben je in het bezit van een oud Nuki-slot? Dan kun je voor een gereduceerde prijs de upgrade maken naar dit nieuwe model. Het bedrijf heeft namelijk een upgradeprogramma (klik) gelanceerd. Alle voorwaarden en spelregels daarvoor lees je op de website van Nuki, door op de link hiervoor te klikken.

In de toekomst komt Nuki met meer producten op de markt, zoals de Nuki Opener, een oplossing die je zelf op je intercom kunt installeren en die in de eerste helft van 2019 verkrijgbaar zal zijn. Zo wordt ook de toegangsdeur tot je flatgebouw slim en wordt een compleet sleutelloze toegang vanaf de straat tot in je woning mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid

De Nuki Smart Lock 2.0 is verkrijgbaar in de webwinkel van Nuki voor 229 euro. De Nuki Combo 2.0 Smart Lock kost 299 euro.

Reacties (0)