Slim slot Bold wordt op afstand bedienbaar door Bold Connect

09 december 2020 2 Minuten 0 Reacties
Bold Smart Lock

Een slim slot is natuurlijk pas echt slim als je hem op afstand à la minute kunt gebruiken. Bold is zojuist net even slimmer geworden dankzij Bold Connect.

Een sleutelloos huis, dat kan met een slim slot. Eén van die slimme sloten komt van Bold. Dit slot open je niet met een sleutel, maar met je smartphone. Dankzij Bold Connect kan dat nu echter overal waar je maar bent. Dit is een nieuwe gateway die je bovenop je Bold-slot gebruikt, waardoor de slimme Cylinder op afstand kan communiceren met de app.

Bold Connect

Staat je partner, je kind of een klusjesman voor de deur, dan kun je die onderweg, op kantoor of zelfs op vakantie toegang geven tot je huis. Je gebruikt daarvoor de app op je smartphone. Het is echter ook mogelijk om met de Bold-app te zorgen dat je toegang verleent aan mensen op een standaard dag en tijd: ook al kan iemand zichzelf binnenlaten, je krijgt hiervan ook altijd een melding. Het idee van Bold Connect is dat je mensen ook op een afstand alsnog toegang kunt verlenen op het moment zelf, omdat deze via je internetnetwerk werkt in plaats van Bluetooth.

Mocht je telefoon nog op de keukentafel liggen of leeg zijn, dan is er ook een back-up-pincode die je in de app hebt ingesteld. Invoer gaat via de buitenknop van het slimme slot, waardoor je niet helemaal verloren bent zonder smartphone. Om die reden wordt er door de app op tijd aangegeven wanneer de batterij van je slot naar verwachting op is. Van binnenuit opendraaien is altijd een optie.

Slimme cylinder

De Connect installeer je bovenop de slimme Cylinder van Bold, wat simpel gezegd het slimme slot is. Connect zorgt er dus voor dat de Cylinder beter in verbinding staat met je telefoon. Bold-sloten schijnen in vijf minuten te installeren te zijn, met daarbij het hoogste veiligheidspredikaat dat mogelijk is. Het maakt niet uit of je 3-punts sluitingen of een klemmende deur hebt.

De Bold Smart Lock SX-serie heeft een adviesprijs van 199 euro. Voor Bold Connect komt daar nog eens 99 euro bovenop. Bold is te koop in zowel Nederland als België. Gelukkig maar, want Bold is een Nederlands merk, verstandig dus ook om het juiste op deze markt te lanceren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)