Sevenhugs presenteert nieuwe afstandsbedieningen voor het smarthome

30 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Sevenhugs smart remote X

De nieuwe Smart Remote U en Smart Remote X zijn kleine, simpele en slanke afstandsbedieningen die voorzien zijn van een touchscreen en compleet naar eigen wens aan te passen zijn.

Volgens Sevenhugs kunnen de afstandsbedieningen gekoppeld worden met meer dan 650.000 apparaten dankzij ondersteuning voor WiFi, bluetooth en infrarood. Gebruikers kunnen daarnaast shortcuts instellen waarmee acties door verschillende apparaten tegelijkertijd uitgevoerd worden wanneer je één knop indrukt. Zo kun je bijvoorbeeld met één druk op de knop de speakers aanzetten, de tv aanzetten en de lampen in een specifieke scene activeren.

Enkele producten en merken waar de Sevenhugs afstandsbedieningen mee kunnen samenwerken zijn de Apple TV, Amazon Fire TV, Sonos-speakers, Nest, Philips Hue en Lifx. Op de website van Sevenhugs vind je een overzicht van alle compatibele devices en diensten.

De Smart Remote X is het meest krachtige en uitgebreide model, voorzien van een functie die ‘Point Mode’ genoemd wordt. Deze functie is intelligent want door te wijzen naar een product weet de afstandsbediening welk product je wilt bedienen en wordt het bedieningsscherm van dat product getoond. Je hoeft dus niet meer handmatig tussen apparaten te schakelen.

De Sevenhugs Smart Remote X komt in een witte en een zwarte variant en heeft een prijs van 299,99 dollar. De Smart Remote U is  er alleen in een zwarte variant en kost 199,99 dollar. Wanneer de afstandsbedieningen in Nederland te koop zijn is nog niet bekend.

Reacties (0)