Samsung is de Samsung Galaxy Home nog niet vergeten

09 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Home

Samsung heeft laten weten dat het bedrijf de Samsung Galaxy Home nog niet vergeten is. Achter de schermen wordt nog aan de speaker gewerkt. Het is nu bijna een jaar geleden dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de slimme speaker met Bixby aan boord aankondigde.

Samsung Galaxy Home komt er nog steeds aan

Aanvankelijk zou de Samsung Galaxy Home, de slimme speaker met stemassistent Bixby aan boord, in april van dit jaar zijn verschenen. Maar tot op heden is het apparaat nog niet te koop en laat Samsung er ook niets meer over horen. In een reactie tegenover The Verge laat het Zuid-Koreaanse bedrijf nu weten dat de speaker nog niet vergeten is. Achter de schermen wordt nog altijd hard gewerkt aan het product. Ondertussen is de fabrikant gaan werken aan een kleinere versie van de Galaxy Home, aldus gelekte informatie.

Niet alleen zou je prima muziek kunnen afspelen met de Samsung Galaxy Home, ook zou je er je smarthomeproducten mee moeten kunnen bedienen. Bixby, als alternatief voor Siri, Google Assistent en Alexa, zou dan als een smarthomehub kunnen fungeren. Echter, Samsung loopt overduidelijk tegen specifieke problemen aan die niet zomaar op te lossen zijn — want normaal gesproken duurt het niet zó lang om een slimme speaker te lanceren. Het is dus nog even wachten op de eerste slimme speaker van Samsung.

Reacties (0)