‘Samsung Galaxy Home verschijnt de eerste helft van 2019’

13 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Home

De Samsung Galaxy Home zou in april verschijnen, maar de slimme speaker met Bixby-assistent is nog altijd niet verkrijgbaar. De slimme speaker zou nu gepland staan voor de eerste helft van 2019.

In februari maakte Samsung bekend dat de Samsung Galaxy Home in april van dit jaar zou verschijnen. Samsung’s eigen slimme speaker met Bixby-assistent zou de concurrentie aan moeten gaan met de Google Home-speakers, maar ook met de Amazon Echo en de Apple HomePod. April is inmiddels voorbij, waar is de Galaxy Home?

De Samsung Galaxy Home werd in augustus 2018 officieel gepresenteerd. Sindsdien bleef het echter behoorlijk rustig rond de slimme speaker van Samsung. Een prijs en de specificaties werden niet bekendgemaakt. In februari van dit jaar vertelde Samsung-ceo D.J. Koh dat de slimme speaker in april verkrijgbaar moet zijn, alhoewel meer informatie niet werd gegeven. Inmiddels zijn we halverwege de maand mei en hebben we nog steeds niets gehoord. The Verge nam contact op met Samsung en vroeg naar het uitstel van de slimme speaker. In een reactie liet Samsung weten dat het apparaat nu in de eerste helft van 2019 op de markt moet verschijnen.

‘Binnen anderhalve maand verkrijgbaar’

Samsung heeft dus nog anderhalve maand om dit voor elkaar te gaan krijgen. Of dit gaat lukken is de vraag, want er is nog altijd bijzonder weinig bekend over de slimme speaker met Bixby. Eind april verschenen er wel geruchten over een mogelijke Samsung Galaxy Home Mini, een kleinere versie van de slimme speaker.

Reacties (0)