Samsung bevestigt bestaan van Samsung Galaxy Home Mini

29 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-home-mini-afb-1

Samsung heeft het bestaan van de Samsung Galaxy Home Mini bevestigd op zijn eigen website, zonder de slimme speaker aan te kondigen. Mensen in Zuid-Korea kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de bèta die gelanceerd wordt.

Dit is de Samsung Galaxy Home Mini

Ondanks het feit dat Samsung nog steeds niet de Galaxy Home heeft gelanceerd en de Samsung Galaxy Home Mini nog niet aangekondigd heeft, wordt er ondertussen wel een bèta gelanceerd voor de slimme speaker waar mensen in Zuid-Korea zich voor kunnen aanmelden. Qua design lijkt de Home Mini op zijn oudere broer de Galaxy Home, met een rond uiterlijk en een blauw meshdesign. Op de bètapagina van de speaker staat dat stemassistent Bixby aanwezig is en dat het geluid verzorgd wordt door AKG.

Eén van de meest opvallende elementen is het feit dat er een infraroodsensor aanwezig is. Ook wordt er gesproken over een afstandsbediening die beschikt over infrarood, waarmee je een verscheidenheid aan apparaten zou moeten kunnen bedienen, waaronder de Samsung Galaxy Home Mini. Zo’n sensor is niet aanwezig op de Google Home Mini of de Amazon Echo Dot, dus dit kan, mits goed uitgewerkt, een unieke functie worden. Het is nu wachten totdat Samsung zelf de slimme speaker zal presenteren.

Reacties (0)