Ring presenteert tweede generatie van originele Ring Video Doorbell

06 mei 2020 1 Minuut 2 Reacties
Ring Video Doorbell

De originele Ring Video Doorbell krijgt een upgrade en zal begin juni op de markt verschijnen met nieuwe functies. Denk hierbij aan verbeterd nachtzicht, een Modes-functie en 1080p-video.

Eind april presenteerde Ring de Video Doorbell 3, maar nu krijgt ook de originele Video Doorbell een upgrade. Ring heeft vandaag een nieuwe generatie aangekondigd van de eerste Ring Video Doorbell.

Het was voor ons ook even zoeken wat deze tweede generatie nu precies is. De Ring Video Doorbell 3 is net aangekondigd en vandaag kwam Ring weer met een nieuw model. Deze tweede generatie van de originele Ring Video Doorbell verbetert het originele model op een aantal vlakken, maar weet toch een lage prijs te behouden. Zo is er 1080p HD-video, verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones.

Het originele model verscheen alweer zes jaar geleden en volgens het bedrijf was het tijd om dit model van een upgrade te voorzien. Naast 1080p-video, verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones is ook de geluidskwaliteit verbeterd en is de Modes-functie nu op dit model beschikbaar.

Advertentie

De nieuwe Video Doorbell werkt op de ingebouwde (oplaadbare) batterij, maar je kunt hem ook aansluiten op de vaste bedrading voor doorlopend opladen. Je hebt tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking, nieuwe privacy zones en drie vooraf ingestelde Modes (Home, Away en Disarmed). Ook zijn er nieuwe verstelbare bewegingszones en een nieuwe nabije zone voor nauwkeurigere bewegingsdetectie.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Ring Video Doorbell is vanaf 3 juni 2020 te koop in Nederland voor 99 euro.

Reacties (2)