Ring presenteert meer sensoren voor Ring Alarm-beveiligingssysteem

08 januari 2019 2 Minuten 2 Reacties
ring-alarm-nieuwe-sensoren

Ring heeft tijdens CES 2019 nieuwe sensoren gepresenteerd die zijn bedoeld voor het Ring Alarm-beveiligingssysteem. Daarnaast is het zo dat de producten van het bedrijf nu ook te bedienen zijn met Amazon Alexa; voor dit nieuws geldt dat het voorlopig alleen in de Verenigde Staten gebruikt kan worden.

Ring Alarm krijgt extra sensoren

Vorig jaar lanceerde Ring zijn complete beveiligingssysteem Ring Alarm in de zomer (in de Verenigde Staten welteverstaan) voor 199 dollar en nu maakt de fabrikant bekend dat er extra sensoren aankomen. Daarnaast is het zo dat de producten van de fabrikant nu te bedienen zijn met Amazon Alexa, wat natuurlijk helemaal niet gek is aangezien Amazon Ring heeft overgenomen. Echter, ondersteuning voor Google Assistent is er momenteel nog niet. In totaal voegt Ring vier nieuwe sensoren toe aan het beveiligingspakket.

  • Smoke & CO Listener: deze module koppel je aan je Ring Base Station (basisstation), waarna die seintjes kan versturen op het moment dat er een rook- of koolmonoxidemelder is afgegaan.
  • Flood & Freeze Sensor: deze module koppel je aan je Ring Base Station en zal je een melding sturen wanneer er water of ontzettend koude temperaturen worden gemeten (plaats hem dus bijvoorbeeld bij een wasmachine).
  • Dome Siren: deze module koppel je aan je Ring Base Station, waarna vervolgens het geluid van het alarm ook beter op andere plekken in huis te horen is. Ook zullen er lichtflitsen zijn wanneer het alarm afgaat.
  • First Alert Z-Wave Smoke/CO Alarm: deze module koppel je aan je Ring Base Station en let op rook en koolmonoxide. Wordt dat in de lucht gemeten, dan krijg je meteen een notificatie.

Heb je ook een slim slot in huis? Dan kun je het Ring Alarm-systeem laten samenwerken via bijvoorbeeld Alexa. Het slot gaat dan automatisch open wanneer er bijvoorbeeld brand wordt gedetecteerd. Deze functie wordt binnenkort uitgerold en werkt alleen met sloten die werken met het Z-wave-protocol. Bovendien zullen alle Ring-camera’s in en rondom het huis meteen beginnen met opnemen wanneer er een alarm afgaat (dat geldt dus ook voor de Ring Video Doorbell 2). Over een Europese release is momenteel nog niets bekend.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (2)