Ring presenteert Door View Cam en slimme buitenverlichting

07 januari 2019 2 Minuten 0 Reacties
Ring Door View Cam

Ring heeft tijdens de CES 2019 in Las Vegas een nieuwe slimme videodeurbel gepresenteerd. De Ring Door View Cam is speciaal voor deuren met een kijkgaatje. Ook komt Ring met slimme buitenverlichting.

Ring is ook aanwezig tijdens de CES 2019 en heeft een aantal nieuwe producten aan de wereld getoond. Zo komt het bedrijf met de Ring Door View Cam, een videodeurbel die je over het kijkgaatje in de voordeur kunt plaatsen, en een nieuwe serie buitenverlichting. Tot slot zijn er ook enkele nieuwe producten aan de Ring Alarm-serie toegevoegd.

Ring Door View Cam

Een slimme deurbel die het kijkgaatje in de voordeur onderdeel laat uitmaken van het slimme huis is niet geheel nieuw. Eind vorig jaar schreef Wesley een review van de EZVIZ DP1 Smart Doorbell. De Ring Door View Cam is ongeveer hetzelfde, met als verschil dat je hier geen touchscreen bij krijgt. De notificaties wanneer er iemand voor de deur staat krijg je gewoon op je telefoon. De slimme deurbel heeft ook een sensor aan boord. Wanneer iemand op de deur klopt zal de videodeurbel dit ook herkennen. Je ontvangt vervolgens automatisch een notificatie en kunt de beelden bekijken.

Je plaatst de Door View Cam aan de buitenkant van de deur en via het kijkgaatje verbind je die met de batterij aan de achterkant van de deur. Het kijkgaatje werkt overigens nog steeds, alleen kun je de beelden ook direct via de Ring-app bekijken. Qua design is er weinig verschil met de andere videodeurbellen van het merk, alleen is de Door View Cam iets kleiner. Beschikbaarheid is nog niet bekend. In de Verenigde Staten is de adviesprijs 199 dollar. De video hieronder toont alle functies van de nieuwe deurbel van het bedrijf.

Advertentie

Ring Smart Lighting

Het bedrijf gaat hierbij direct de concurrentie aan met Philips Hue, want het bedrijf komt met een hele serie aan slimme buitenverlichting die bedraad of draadloos werken. Er zijn lampen voor aan het huis en voor in de tuin. Er is ook een bewegingssensor beschikbaar die de verlichting laat branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Uiteraard werkt de slimme verlichting samen met de beveiligingscamera’s van het bedrijf. Je kunt notificaties ontvangen zodra er beweging wordt gedetecteerd en ook kun je instellen dat de verbonden camera’s direct beginnen op te nemen. In de VS kost de bridge 50 dollar en prijzen voor de lampen variëren van 18 tot 70 dollar. Wanneer en of de slimme buitenverlichting ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Daarnaast werden ook enkele nieuwe producten voor het alarmsysteem gepresenteerd. De Ring Alarm werd afgelopen zomer geïntroduceerd. Er is een nieuwe sirene, rook- en koolmonoxide-melder en een watersensor.

Reacties (0)