Ring laat je binnenkort reageren wanneer je niet opneemt

05 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
ring-video-doorbell-wired-1

In de app van Ring is een nieuwe, onaangekondigde optie verschenen waarmee geautomatiseerde antwoorden gegeven worden: Smart Responses.

Wanneer je een slimme deurbel hebt van Ring, of van een ander merk, dan is het maar wat handig dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat wanneer er aangebeld wordt. Maar er zijn situaties waarin je je telefoon niet kunt pakken en het kan ook gebeuren dat je je telefoon niet hoort. Daar heeft het bedrijf mogelijk iets op bedacht, namelijk de Smart Response.

Ring Smart Response duikt op in app

De knop toont een Ring-deurbel met een spraakbubbel, zoals je die tegenkomt in stripboeken. Met die optie is het mogelijk een boodschap in te spreken die afgespeeld wordt op het moment dat je niet opneemt na het aanbellen. Zo’n functie is reeds aanwezig in slimme deurbellen van andere merken, dus nieuw is het niet. Maar het is wel goed om te zien dat het bedrijf hieraan werkt en de functie mogelijk snel toevoegt.

De gebruiker die de knop tegenkomt in z’n app, en het nieuws deelde met de redactie van The Ambient, laat weten dat de knop vooralsnog niets doet. Daardoor leeft de gedachte nu dat de knop simpelweg te vroeg toegevoegd is aan de app. Ring heeft hier zelf ook nog niets over naar buitengebracht. Bovendien zien we de knop hier op de redactie niet in de app staan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)