RIng kondigt nieuwe producten voor buiten aan

06 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
ring-ces-2020-1

Ring kondigt een aantal dingen aan voor buiten, waaronder lampen. Het bedrijf begint met redelijk standaardmaten, zoals A19 en PAR38. Je kunt de lampen dus gebruiken in bestaande armaturen. De lampen zijn bedoeld voor buiten, maar kunnen in principe ook binnen gebruikt worden.

Nieuwe producten van Ring tijdens CES 2020

De lampen van Ring kunnen temperaturen aan van -20 tot 40 graden. Beide lampen hebben wel een Smart Lighting Bridge nodig voor connectiviteit en het managen en ondersteunen alleen de kleur wit. De A19-lamp heeft een prijs van 14,99 dollar, terwijl de floodlightlamp een prijskaartje heeft van 24,99 dollar.

Daarnaast komen er lampen aan die werken met zonne-energie. In principe zouden er geen verschillen moeten bestaan tussen de versies die met zonnepanelen of op batterijen werken. Echter, de schijnwerper die met een draad werkt, kan wel helderder ingesteld worden door de constante stroomtoevoer. De Solar Steplight van Ring kost 29,99 dollar, terwijl de Solar Pathlight en Solar Floodlight respectievelijke 39,99 en 89,99 dollar kosten. Zowel de Steplight als de Pathlight hebben ingebouwde zonnepanelen op de bovenkant, terwijl de Solar Floodlight een los paneel heeft die je gemakkelijker ergens anders kunt ophangen. Ook hier heb je de Smart Lighting Bride nodig.

Daarnaast is er nog een apparaat aangekondigd dat een hek in de tuin van een afstand kan openen. Ook dit kun je regelen vanuit de Ring-app. De Ring Access Controller Pro kost 200 dollar en heeft zelf geen camera, maar hij kan wel samenwerken met een bestaande Ring-camera voor buiten. Op dit moment is het nog niet duidelijk of deze producten naar Nederland komen.

Voor meer nieuws vanuit Las Vegas en over de CES-beurs die nu plaatsvindt, kun je terecht in ons nieuwsarchief.

Reacties (0)