Ring komt met slankere versie van alarmsysteem Ring Alarm

09 april 2020 2 Minuten 0 Reacties
Ring Alarm 2

Ring, bekend van de slimme deurbel, komt met een nieuw alarmsysteem dat kleiner is dan het vorige exemplaar. Bovendien kunnen gebruikers via één aanraking een melding maken met de politie, medische diensten of brandweer. Het apparaat heet Ring Alarm en het is de tweede generatie alarmsystemen van Ring.

Naast dat knoppen op het toestel mooier zijn qua ontwerp, zijn er extra knoppen waarmee je snel alarm kunt slaan bij de hulpdiensten. Hiervoor hoef je alleen maar drie seconden zo’n knop in te drukken, zodat wordt voorkomen dat er al na een korte druk op de knop een melding wordt gemaakt.

Ring Plus

Die melding komt wel met een prijskaartje, althans, de mogelijkheid om hiervan gebruik te kunnen maken. Hiervoor moeten gebruikers een Plus-plan gebruiken. Dit is een abonnement van 10 dollar per maand (of 100 dollar per jaar) waarmee je gebruik kunt maken van de hulpdiensten. Daarnaast krijg je bij het Plus-programma meer voordelen: zo wordt ook andere huisbeveiliging meegenomen, zodat er ook een melding wordt gemaakt bij rook, koolmonoxide, overstromingen en vuur.

Het systeem ziet er aanzienlijk slanker en kleiner uit dan zijn voorganger en kan daarmee subtieler in een hoekje worden weggestopt. Het apparaat heeft een matte afwerking, die er een stuk luxer uitziet dan de plastic voorganger. Dat zijn grote verschillen, maar die lijken wel vooral in hardware voor te komen. De software blijft redelijk ongewijzigd. Je krijgt nog steeds een melding op je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd die niet standaard zijn. Bovendien kun je in de app alarmen aan- en uitzetten.

Ring Alarm

Er zijn verschillende sets mogelijk bij aanschaf van het Ring Alarm-systeem: bestaande uit vijf, tien of veertien delen. Welk pakket geschikt voor je is, dat hangt van de grootte en het type van je huis af. In elk pakket zitten in ieder geval een basisstation, het cijferkastje, sensoren die beweging detecteren, sensoren die reageren op contact en een bereikversterker. De meest simpele versie is 199 dollar. Sinds dit nieuwe systeem te koop is, wordt het oude uit de verkoop gehaald. Je zal deze nog wel bij verkopers kunnen vinden, maar niet meer op de website van Ring.

Ring Alarm is vanaf nu te bestellen en wordt op 29 april verzonden. Let op: dit systeem is alleen beschikbaar voor de Verenigde Staten en komt dus niet naar Nederland.

Bron Ring


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)