Ring introduceert beveiligingscamera’s: Ring Stick Up Cams

16 november 2018 1 Minuut 1 Reacties
Ring Stick Up Cams

Ring heeft vandaag twee nieuwe beveiligingsproducten gepresenteerd. Het gaat om de nieuwe Ring Stick Up Cams (Wired en Battery). Dit zijn de eerste (pure) beveiligingscamera's van het bedrijf en zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten het huis. De camera's zijn weerbestendig en beschikken over een IPX5-rating.

De Ring Stick Up Cams hebben een bewegingssensor aan boord, geven beelden in een 1080p Full HD-resolutie, beschikken over nachtzicht en hebben een ingebouwde microfoon en speakers. De beveiligingscamera’s hebben een brede kijkhoek en beschikken ook over een sirene bij calamiteiten. Je kunt bewegingszones instellen op beide modellen. De Wired-versie werkt via Power over Ethernet (PoE) en micro-usb. De versie op batterijen is daarnaast compatibel met de Ring Solar Panel om de camera van de benodigde hoeveelheid energie te voorzien. Beide modellen zijn te integreren met Alexa in de landen waar Alexa beschikbaar is.

Veiliger huis met de Ring Stick Up Cams

Jamie Siminoff, CEO en Chief Inventor van Ring, vertelt:

“We werken hard om het aanbod van Ring te blijven uitbreiden en dat doen we nu ook met onze eerste Indoor en Outdoor Camera’s. Gebruikers kunnen de Ring Stick Up Cams op elke gewenste plek installeren om zo elke hoek van hun huis te beveiligen. Of er nu een stopcontact in de buurt is of niet. Elke beslissing die bij Ring wordt genomen, is gebaseerd op de missie om buurtcriminaliteit te verminderen. Het is belangrijk om meerdere lagen van thuisbeveiliging te installeren, en de Stick Up Cam-serie biedt betaalbare beveiliging die zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig te installeren is.”

Advertentie

De nieuwe Ring Stick Up Cam Wired is per direct verkrijgbaar via Ring.com en Amazon.de. De Ring Stick Up Cam Battery komt later op de markt. Beide versies hebben een adviesprijs van 199 euro.

Reacties (1)