QardioBase vertelt je veel meer dan alleen je gewicht

23 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
QardioBase slimme weegschaal

QardioBase vertelt je veel meer dan alleen je lichaamsgewicht. De slimme weegschaal vertelt je ook je lichaamssamenstelling.

Een weegschaal in huis hebben, is altijd handig. Maar niet iedere weegschaal vertelt je alles wat je moet weten. QardioBase wil daar verandering in brengen. De draadloze slimme weegschaal vertelt je volgens het bedrijf niet alleen je gewicht, maar laat je ook je lichaam leren kennen. Dat doet de weegschaal onder andere door aan te geven wat je nou precies verliest. Gewicht, of juist water? Met deze slimme weegschaal kom je erachter.

Slimme weegschaal QardioBase

QardioBase is een slimme weegschaal die je niet alleen je gewicht vertelt, maar ook je lichaamssamenstelling. Maar dat is nog lang niet alles. De weegschaal voorziet je namelijk ook van feedback, beschikt over een zwangerschapsmodus en meerdere mensen kunnen er gebruik van maken. Met de bijbehorende app kun je overigens ook de nodige doelen instellen en je voortgang in de gaten houden. Om gebruik te kunnen maken van alle functies van QardioBase, maakt de weegschaal contact via Wi-Fi.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De draadloze slimme weegschaal QardioBase is te koop via de officiële website van Qardio. Voor een bedrag van 149,99 euro ben je de eigenaar van een innovatieve weegschaal. Vanaf dat moment weet je dus altijd hoe jouw lichaamssamenstelling is. Mocht je deze slimme weegschaal bestellen, krijg je overigens ook nog eens drie jaar garantie.

Reacties (0)