Nuki concentreert zich op nieuwbouwsegment met Works with Nuki

29 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Nuki opener

Slimme slotenmaker Nuki wil zich op het nieuwbouwsegment gaan concentreren met het speciale programma Works with Nuki. Deurfabrikanten zullen de Nuki-technologie vanaf volgend jaar direct in hun producten kunnen integreren.

Works with Nuki voor nieuwbouwsegment

Nuki, maker van slimme sloten, zal tijdens de IFA in Berlijn, dat begin september plaatsvindt, het programma Works with Nuki presenteren. Met het nieuwe systeem zet het bedrijf uit Graz vanaf 2020 ook een stap in de nieuwbouwmarkt. Nuki zal daarvoor nauw samenwerken met deur- en slotenfabrikanten. Het programma wordt als een integraal onderdeel in een nieuwe deur geïnstalleerd. Hierdoor zullen de functionaliteiten van Nuki meteen gebruikt worden, zonder dat het zichtbaar is aan de buitenkant.

Tijdens de IFA wordt verder een integratie getoond met MyEvo, een product van de fabrikant Cisa – de grootste op het gebied van cilinders en sloten in Italië. Daarbij zijn veel van de al bekende functies van Nuki Smart Lock direct in de deur geïntrigeerd en zijn hierdoor onzichtbaar vanaf de buitenkant. Naast populaire functies als de Auto Unlock en Lock ‘n’ Go omvat het ook de integraties in bekende systemen zoals Apple Homekit of Google Home en websites als Airbnb. Lees hier onze recensie van de Nuki Smart Lock 2.0.

Reacties (0)