Nieuwe videodeurbel met batterij van Arlo op komst

15 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell groot-2

Arlo komt aan het einde van dit jaar met een nieuwe videodeurbel. In tegenstelling tot het vorige bedrade model werkt dit model op een oplaadbare batterij die drie tot zes maanden mee zal gaan.

Enige tijd geleden hebben we de Arlo Video Doorbell (Arlo Videodeurbel) uitvoerig getest en we waren zeer positief over dit model. Vandaag blijkt dat de fabrikant binnenkort met een nieuwe videodeurbel komt. Dit keer geen bedraad model, maar juist een videodeurbel op een batterij.

De nieuwe draadloze videodeurbel komt met een oplaadbare batterij. Het grote voordeel hiervan is dat je de videodeurbel veel gemakkelijker kunt installeren. Je hoeft niet met de bedrading van je huidige deurbel aan de slag, maar hangt dit model gewoon op. Vervolgens even verbinden met je wifi-netwerk en de ingebouwde batterij doet de rest. Een opgeladen batterij moet drie tot zes maanden meegaan voordat je deze weer opnieuw hoeft op te laden.

Verder neemt dit draadloze model veel eigenschappen over van de voorganger. Je krijgt ook met deze draadloze variant de unieke 1:1-beeldverhouding en een kijkhoek van 180 graden. HDR, nachtvisie en tweewegcommunicatie zijn ook aanwezig. Verder lijkt dit model qua uiterlijk identiek aan de bedrade variant. Overigens is het wel mogelijk om dit draadloze model ook bedraad aan te sluiten.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

Aan het einde van het jaar moet de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell op de markt verschijnen. Waarschijnlijk gaat het hierbij om de Amerikaanse markt. Het duurde de vorige keer ook negen maanden na de Amerikaanse lancering voordat de Arlo Videodeurbel in ons land verscheen, dus houdt rekening met een release ergens in 2021. In de Verenigde Staten krijgt de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell een adviesprijs van 199,99 dollar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)