Nieuwe generatie Amazon Echo Dot ziet eruit als een bal

24 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
Amazon Echo Dot-2

Amazon heeft zojuist een nieuwe generatie van de Amazon Echo Dot laten zien. Met name het nieuwe design valt op. De slimme speaker met Alexa ziet er niet uit als een puck, maar als een kleine bal.

Tijdens de Amazon Hardware 2020 heeft Amazon verschillende nieuwe producten voor in het slimme huis getoond. De kleinste slimme speaker in het assortiment, de Echo Dot, krijgt een nieuwe versie in de vorm van een bal.

Voorheen zat er qua design weinig verschil tussen de Google Nest Mini en de Amazon Echo Dot. Beide slimme speakers hadden de vorm van een kleine puck. De zojuist aangekondigde nieuwe generatie Echo Dot doet het echter heel anders. De nieuwe slimme speaker met spraakassistent Alexa ziet eruit als een kleine bal. Het nieuwe design past bij de tevens aangekondigde en iets grotere Echo.

De nieuwe Echo Dot komt in twee verschillende versies op de markt. Zo is er de gewone versie voor 49,99 dollar en tevens een versie voor 59,99 dollar. De laatste en tevens duurste versie komt met een klein display voorop waar je de tijd kan laten weergeven.

Niet officieel naar Nederland

Officieel spreekt Amazon Alexa nog altijd geen Nederlands. De nieuwe generatie slimme speakers zullen dan voorlopig ook nog niet naar Nederland komen. Wel kun je ze uiteraard via de Duitse en Engelse website van Amazon halen. De Europese prijzen zijn op dit moment nog niet bekend, maar houdt rekening met 49,99 euro en 59,99 euro.

Bron Amazon Via The Verge

Reacties (0)