Nest lanceert nieuwe kleurenopties voor de Nest Thermostat

14 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
nest-thermostaat-v3-review-feature

Nest heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de Nest Thermostat in andere kleuren te kopen, zodat die beter bij je meubels kan passen. Onder de motorkap heeft het bedrijf niets veranderd aan de slimme thermostaat, het gaat alleen om nieuwe kleurenopties.

Meer kleurenopties voor Nest Thermostat

Nest laat dinsdagochtend weten dat er nu meerdere kleurenopties bestaan voor de Nest Thermostat. Met deze nieuwe opties wil het bedrijf ervoor zorgen dat de thermostaat in huis wellicht beter bij je inrichting en stijl kan passen dan nu het geval is, met de huidige opties. Omdat ieder huis een unieke stijl heeft, is de thermostaat gemaakt van modern, verfijnd roestvrij staal dat moet passen bij elke kamer, als we de fabrikant mogen geloven. Je kunt kiezen uit drie kleuren die bij elk interieur zouden passen, namelijk wit, zwart en koper.

De witte versie bevat het eenvoudige en onopvallende design van de thermostaat zoals je hem gewend bent. Deze versie zou perfect zijn voor lichte ruimtes. De keiharde koolzwarte coating van de zwarte Nest Thermostat bevat pure siliconen, koolstof en titanium deeltjes. Omdat hij bijna half zo hard is als een diamant, is hij krasbestendig en duurzaam. Ook is er een oliebestendige laag. Het koper van de derde iteratie is aangevuld met staal, zodat hij lang mee kan gaan. En hij valt overal op: in moderne, industriële en traditionele interieurs.

Reacties (0)