Nest Cam Indoor krijgt mogelijk een hardware-update

21 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
Nest-Cam-IQ-review-4

Er is een nieuwe Nest Cam gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Mogelijk is het een update voor de Nest Cam IQ Indoor. Eerder kwam het gerucht al naar buiten dat Google voornemens is een nieuwe camera voor binnenshuis te lanceren.

Google werkt mogelijk een nieuwe Nest Cam Indoor

Zoals het er nu naar uitziet werkt Google aan een nieuwe versie van de Nest Cam Indoor. Er is namelijk een camera voor binnenshuis gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Dat bevestigt het modelnummer dat bij het apparaat genoemd wordt. Het is alweer een tijdje geleden dat Google en Nest een nieuwe camera hebben gepresenteerd, dus het zou in elk geval niet vreemd zijn. Bovendien bestaat het gerucht dat Google zou werken aan een nieuwe binnencamera al een tijdje. Het zou dus zomaar kunnen.

De Nest Cam Indoor valt op vanwege zijn opmerkelijke design. Mocht Google inderdaad een nieuwe Nest Cam Indoor uitbrengen, dan blijft er voorlopig dus een verschil bestaan tussen de gewone Indoor- en Nest Cam IQ Indoor-camera’s. Dat is niet erg: de IQ-camera’s hebben meer functies en zijn aanzienlijk duurder, dus een goedkoper model kan voor meer mensen beter uitkomen wanneer ze op zoek zijn naar goedkopere beveiligingscamera’s. In dit overzicht lees je wat de beste beveiligingscamera’s van de afgelopen tijd zijn.

Reacties (0)