Neato D-serie krijgt ondersteuning voor Siri-snelkoppelingen

07 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
neato-d7-connected

Fabrikant Neato, bekend van robotstofzuigers, heeft laten weten dat de D-serie van het bedrijf ondersteuning krijgt voor Siri-snelkoppelingen. Daardoor is het voor eigenaars van een D3 tot en met D7 mogelijk de stofzuigers te bedienen met stemopdrachten.

Siri-snelkoppelingen voor Neato D-serie

Verschillende robotstofzuigers van Neato, namelijk de D3, D4, D5, D6 en D7, krijgen ondersteuning voor Siri-snelkoppelingen. Daardoor is het voor eigenaars van één van deze handige huishoudelijke apparaten mogelijk hen te bedienen middels stemcommando’s. Dat is een welkome toevoeging om verschillende redenen. Homekit heeft nog geen categorie voor robotstofzuigers, waardoor ondersteuning voor stemcommando’s niet eerder geïmplementeerd is. Bovendien worden de snelkoppeling veel beter geïntegreerd in Homekit.

De verschillende stofzuigers uit de Neato D-serie hebben al verschillende mogelijkheden als het gaat om stembediening. Zo kun je ze al bedienen met de Google Assistent, Amazon Alexa en natuurlijk IFTTT. Wanneer de ondersteuning precies voor Siri-snelkoppelingen uitgerold wordt, is vooralsnog onduidelijk. Het moet ergens in de herfst van dit jaar gebeuren. Een precieze releasedatum laat dus nog even op zich wachten. Maar voor het einde van het jaar kun je je robotstofzuiger van deze fabrikant in elk geval met je stem bedienen.

Reacties (0)