Luxaflex introduceert oplaadbare accu Powerview Motorisation

05 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
luxaflex-powerview-motorisation

Luxaflex introduceert de oplaadbare accu li-ion-pack als nieuwe energiebron bij het slimme bedieningssysteem Powerview Motorisation. Met dit systeem is de raamdecoratie automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen via de smartphone of tablet.

Tot nu toe kon je alleen AA-batterijen gebruiken.

Accu voor Luxaflex Powerview Motorisation

Luxaflex heeft een oplaadbare accu aangekondigd voor het Powerview Motorisation-systeem, waarmee de raamdecoratie automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Door deze nieuwe oplaadbare accu wordt de gebruiksduur van de energiebron bij grotere, zwaardere jaloezieën verlengd naar negen tot twaalf maanden. Tot op heden werkte het systeem alleen op AA-batterijen, dus de oplaadbare accu maakt het bedieningssysteem gebruiks- en milieuvriendelijker.

De accu wordt binnen drie à vier uur volledig opgeladen van nul naar honderd procent, waarbij meer dan vijfhonderd oplaadcycli mogelijk zijn. Dat resulteert in een terugverdientijd van minder dan drie jaar. Deze oplaadbare accu is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en wit en met verschillende bevestigingsopties voor de diverse hardware systemen. Een andere optie is bediening via de Pebble, een afstandsbediening die meerdere raampartijen met één druk op de knop kan instellen en aansturen. Ook is er stembediening toegevoegd.

Reacties (0)