Luxaflex PowerView Motorisation ondersteunt nu Apple HomeKit

07 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
luxaflex-powerview-motorisation

Een nieuwe update voor de Luxaflex PowerView Motorisation zorgt ervoor dat je je raamdecoratie nu ook via Apple HomeKit kunt aansturen. Eerder al was dit mogelijk via Google Home en Amazon Alexa.

In 2016 introduceerde Luxaflex het elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation. De raamdecoratie is met dit systeem te bedienen via je smartphone of tablet. Vanaf heden is er ook ondersteuning voor Apple HomeKit, dankzij de nieuwste versie van de Luxaflex PowerView Motorisation-app.

Sinds 10 juli vorig jaar was het slimme bedieningssysteem al te bedienen met je stem. Dit kan via Google Home of Amazon Alexa. Sinds 1 maart is daar de nieuwste versie van de Luxaflex Motorisation-app. Samen met de Hub Gen 2 ondersteunt PowerView nu ook Apple HomeKit. Eerder al was er ondersteuning voor de smarthomehub van Homey, Fibaro en was er ondersteuning voor IFTTT.

Verschillende manieren om te bedienen

Via de app en via je stem kun je de Luxaflex PowerView Motorisation automatisch op de gewenste positie instellen. Een bedieningskoord is hierdoor ook niet meer nodig. Voor ouders van kleine kinderen en mensen met huisdieren is dit een uitkomst, want er kan niet met het bedieningskoord gespeeld worden. Naast de app en je stem is er ook de Pebble-afstandsbediening. Deze afstandsbediening is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan met één druk op de knop verschillende raampartijen aansturen.

Vorige maand nog introduceerde Luxaflex de oplaadbare accu als nieuwe energiebron voor het bedieningssysteem. De accu is binnen drie à vier uur volledig opgeladen en gaat meer dan vijfhonderd oplaadcycli mee.

Reacties (0)