LG onthult slimme spiegel en stoomkast met Google Assistant

04 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
LG slimme stoomkast

Het Zuid-Koreaanse bedrijf LG komt met heel wat opvallende slimme producten tijdens de CES 2019. In Las Vegas laat het al nieuwe soundbars en televisies voorzien van Google Assistant zien, maar nu belooft het nog eens twee slimme apparaten: een stoomkast en een slimme spiegel.

Slimme LG-stoomkast

Allereerst is er de dure stoomkast van het Zuid-Koreaanse bedrijf, die een illustere naam heeft: de LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door. Het premium product is straks in twee varianten beschikbaar. De goedkoopste variant heeft drie kledinghangers en de duurdere heeft er vijf. Daarnaast is er in beide varianten in de deur ruimte gemaakt voor een broek.

Volgens het bedrijf zorgt de stoomkast ervoor dat 99,9 procent van alle bacteriën in kleren dood gaan. Verder zouden ook alle kreukels en geurtjes verwijderd worden. Opvallend genoeg is de cast ook voorzien van ondersteuning voor de Google Assistant. Zodoende kan je als gebruiker van je Google Home-apparaat vragen om de Styler aan of uit te zetten, te kijken hoe het gaat en te vragen hoeveel tijd er nog over is voordat je kleren schoon zijn.

LG Smart Mirror

Dan is er nog de LG Smart Mirror, een spiegel waar het bedrijf opvallend weinig over bekend heeft gemaakt. Er is zelfs geen foto van gepubliceerd, dus we kunnen ook niet laten zien hoe de spiegel eruit komt te zien. Wel weten dat het geheel werkt met kunstmatige intelligentie die modetips kan geven.

De slimme spiegel stelt je er ook toe in staat om virtueel kleding aan te passen en ze direct aan te schaffen. Of de slimme spiegel voorzien is van de Google Assistant is niet bekend, maar zou gezien de samenwerking van Google met LG goed mogelijk kunnen zijn.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)