Lenovo presenteert kleine wekker met Google Assistent aan boord

09 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-smart-clock

Lenovo heeft tijdens CES 2019 een wekker gepresenteerd voor naast je bed, die is voorzien van de Google Assistent. Het product is vergelijkbaar met de slimme wekker die Amazon maanden geleden heeft aangekondigd, waar Alexa op geïnstalleerd is.

Dit is de Lenovo Smart Clock

Tijdens CES 2019 heeft Lenovo de Lenovo Smart Clock gepresenteerd. Dit is een wekker die je ’s ochtends uit bed moet zien te krijgen. Maar je kunt er nog veel meer mee. Zo kun je er je apparaten mee opladen, muziek mee afspelen en een specifieke routine instellen met hulp van de Google Assistent (bijvoorbeeld dat al je apparaten in de stille modus of uit gaan wanneer je naar bed gaat). De Smart Clock beschikt over een 4″-touchscreen en een zachte buitenkant, dat doet denken aan de buitenkant van de Google Home Mini.

De Lenovo Smart Clock wordt geleverd met verschillende wijzerplaten en moet deze lente in de VS te koop zijn voor ongeveer tachtig dollar. Een paar maanden geleden kondigde Amazon een soortgelijk product aan. Ook dit product is een wekker, maar dan met stemassistent Amazon Alexa aan boord. Beide producten zijn vergelijkbaar. Echter, de Amazon Echo Spot, zoals dat product heet, heeft een kleiner scherm van 2,5-inch. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de Lenovo Smart Clock in Nederland wordt uitgebracht.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)