Je kunt nu verboden zones instellen met de update van de iRobot-app

10 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Roomba-i7-review-close

De iRobot-app heeft een update gekregen met zogenaamde no-go zones. Deze verboden zones kun je instellen voor je Roomba en zorgt ervoor dat deze plekken worden overgeslagen.

Ben je ook zo blij met je slimme robotstofzuiger, maar erger jij je ook aan bepaalde plekken in je woning waar het altijd mis lijkt te gaan? Zo kan de robotstofzuiger vastzitten aan de kabels onder je tv-meubel, heeft het grote problemen met een vloerkleed of blijft het maar verstrengeld raken in de schoenveters van je schoenen onder het bed. De iRobot-app laat je nu verboden zones instellen, zodat je hier geen problemen meer mee hebt.

Deze nieuwe ‘Keep Out Zones’ zijn voor de Roomba I Series en de Braava Jet M6-modellen. Via de app kun je nu gemakkelijk verboden zones instellen door met twee vingers in te zoomen over je in kaart gebrachte woning. Zo creëer je een vierkant waar de Roomba niet meer zal stofzuigen.

Ook andere nieuwe functies voor je Roomba

De nieuwe update van de iRobot-app voert ook andere verbeteringen door. Zo zal jouw Roomba nu slimmer omgaan met de oplader. Is de batterij tijdens het stofzuigen leeg en keert de Roomba terug naar de lader? Er zal niet langer meer gewacht worden totdat de batterij volledig is opgeladen voordat de Roomba verder zal gaan, maar er zal precies gekeken worden hoeveel energie er nodig is om het stofzuigen verder af te maken. Ook komt de update met de functie ‘Imprint Link’, waarbij de Roomba 900 Series kan communiceren met de Braava Jet M6. Zo kan er direct gedweild worden zodra het stofzuigen klaar is. Lees ook onze review van de iRobot Roomba i7+.

Reacties (0)