Dit is het ultieme slimme bed van de toekomst

18 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
hican-smartbed

Het HiCan smartbed is een ultra comfortabele cocoon waarin je een compleet home cinema-systeem met WiFi hotspot, Apple TV compatibiliteit, game console-aansluitingen, led-sfeerverlichting en nog veel meer terugvindt.

Slimme bedden zijn niet nieuw meer. Ze houden bij hoe je slaapt en kunnen middels een app bediend worden. Maar, dat is pas het begin. Hi-Interiors heeft namelijk een bed ontwikkeld dat vele malen slimmer is en eigenlijk een soort thuisbioscoop is waarin je heerlijk kunt liggen.

Het HiCan smartbed is volgens de fabrikant de perfecte mix van design en technologie. Eigenlijk is het meer dan een bed want het lijkt op een soort ultra comfortabele cocoon waarin je een compleet home cinema-systeem met WiFi hotspot, Apple TV compatibiliteit, game console-aansluitingen, led-sfeerverlichting en nog veel meer terugvindt.

Daarbij is het ook een controlepaneel voor andere smart home-apparaten in huis. Je kunt dus, zelfs met je stem, alle verbonden apparaten op afstand bedienen. Het bed komt met een app waarmee vanzelfsprekend alles bediend kan worden, en beschikt over een systeem waarmee je slaap en gezondheid gecontroleerd wordt. De software is opensource, wat volgens de makers betekent dat developers en fabrikanten van apps en accessoires de slaapervaring kunnen verrijken met extra mogelijkheden. Op deze manier is het bed compleet naar eigen wens af te stellen.

Advertentie

Het HiCan smartbed is momenteel op Indiegogo te vinden. Voor een bedrag van 5 dollar kun je het project steunen. Wil je het bed één nacht proberen dan moet je 399 dollar neerleggen. Wil je één van de eersten zijn die het bed thuis heeft staan dan kost dit je momenteel 18.000 dollar. De winkelprijs zal 36.000 dollar bedragen.

Reacties (0)