iRobot OS 6.0 brengt nieuwe functies naar robotstofzuigers

10 mei 2023 1 Minuut 0 Reacties
iRobot OS 6.0-update

iRobot OS 6.0 komt eraan. De software voor de met wifi verbonden robotstofzuigers van iRobot brengt twee grote nieuwe functies met zich mee.

iRobot OS 6.0 wordt momenteel uitgerold en brengt nieuwe functies naar de robotstofzuigers van iRobot. iRobot OS zorgt ervoor dat bestaande modellen steeds slimmer worden. Het is de slimme software voor de met wifi verbonden robotstofzuigers van iRobot Roomba en ook voor de Braava Jet m6-dweilrobots. De nieuwste iRobot 6.0-update brengt snellere home mapping en automatische kamerbenaming met zich mee.

Snellere home mapping

De nieuwe functie zorgt ervoor dat robotstofzuigers uit de Roomba i-serie (i6-serie, i7-serie en i8-serie en Combo i8-serie) en de Roomba j-serie het huis tot zeven keer sneller in kaart brengen dan voorheen. De insteltijd wordt hierdoor flink verkort en je kunt de robotstofzuigers sneller efficiënt aan het werk zetten.

Automatische kamerbenaming

Het aanpassen van de Imprint Smart Map kan nu sneller en gemakkelijker met automatische kamersegmentatie en naamgeving. Dankzij objectherkenning geeft de robotstofzuiger nu automatisch een naam aan kamers wanneer de eerste mapping-run is voltooid. Handmatig hoef je dit dus niet meer te doen. Kan natuurlijk wel als je aanpassingen moet doen. Deze functie is voor de i6-serie, i7-serie en i8-serie en Combo i8-serie en voor de J-serie en Braava Jet m6.

De iRobot OS 6.0-update is op dit moment wereldwijd aan het uitrollen en zal binnenkort dus ook op jouw robotstofzuiger of dweilrobot van iRobot te vinden zijn.

Lees meer over iRobot.

Reacties (0)