Innr OPS 140: optionele stroomvoorziening ter uitbreiding buitenverlichting

21 januari 2021 2 Minuten 0 Reacties
innr-buitenverlichting-1

Innr lanceert een optionele 48 watt stroomvoorziening waarmee je meer verlichting van hetzelfde merk in je tuin kunt installeren.

Bestaande of nieuwe buiteninstallaties van Innr kunnen worden uitgebreid tot maximaal tien individuele Spots- of Pedestal-lampen. Je kunt deze unit gebruiken in plaats van de voedingsbron die nu in de tuin geïnstalleerd is.

Optionele 48-watt voedingsbron van Innr

Voor een prijs van iets minder dan 40 euro kan elke Innr Zigbee-starterkit voor buitenverlichting nu op deze manier uitgebreid worden. Het vorige maximum lag op vijf lampen, die elk 4,5 watt verbruiken; je kunt het aantal lampen in de tuin nu dus verdubbelen.

Voortaan kun je zelf kiezen met welke individuele spots of sokkels de groep uitgebreid wordt. Een app stuurt alle verlichtingseenheden tegelijk aan, omdat de led’s via één Zigbee Control Box aangestuurd worden. Maar dit is precies de wens, laat Innr weten in een persbericht: op basis van verschillende klantenonderzoeken is de situatie van groepsbediening met 88% het meest frequent en het meest geliefd gebleken.

De extra voeding is een prima aanvulling voor de 3-pack Smart Outdoor Zigbee-verlichting van Innr. Zo is het nu mogelijk om met tien keer de OPL 130 C (Pedestal Lights) een nog langer voetpad te verlichten of met tien keer de OSL 130 C (spotverlichting) de complete gevel van het huis in scène te zetten. Maar het is ook mogelijk om de verschillende type buitenarmaturen te mixen.

Mark Wiersma, internationaal salesdirecteur, zegt er het volgende over.

Technisch gezien is er veel mogelijk. Maar het is juist door onze marktonderzoeksgerichtheid dat het productaanbod van Innr scherp geprijsd is. Met andere woorden, wie alleen een bescheiden installatie van maximaal 5 individuele armaturen in de tuin uitvoert, betaalt niet automatisch de prijs voor een krachtige 48-watt voedingseenheid. Dit betekent dat iedereen die niet elke spot in de tuin individueel wil besturen op het gebied van kleur en lichtsterkte, bij Innr koopt wat op dit moment de hoogste kwaliteit en tegelijkertijd de meest voordelige oplossing op de markt is.

Prijs en beschikbaarheid

De Innr OPS 140 Power Supply, met een vermogen van 48 watt, is nu beschikbaar voor een prijs van 39,99 euro.

Hier lees je meer over de lampen van Innr.

Reacties (0)