Ikea Fyrtur en Kadrilj, de slimme rolgordijnen, zijn nu te koop in Nederland

16 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
IKEA Fyrtur slimme rolgordijnen

De slimme rolgordijnen van Ikea, genaamd de Fyrtur en Kadrilj, zijn vanaf nu te koop in Nederland voor prijzen vanaf 99,95 en 159 euro euro. De gordijnen zijn met het internet te verbinden en daardoor met je stem te bedienen. Maar je kunt ook de afstandsbediening gebruiken.

Slimme rolgordijnen van Ikea nu te koop

Het heeft even geduurd, maar de slimme rolgordijnen van Ikea zijn vanaf nu te koop in Nederland. Je kunt de Fyrtur en Kadrilj vanaf nu bestellen op de website van de meubelverkoper voor prijzen vanaf (respectievelijk) 99,95 en 159 euro. Er was in de afgelopen maanden nogal wat gedoe over de releasedatum van de producten. Eerst zouden ze in oktober uitkomen en later ergens in augustus. Het is dus het laatste geworden. Beide rolgordijnen zijn te bedienen met je stem of de meegeleverde afstandsbediening.

Daarnaast zijn beide rolgordijnen te gebruiken met de Trådfri-app, maar dan heb je wel de hub nodig. De slimme producten ondersteunen verder het Zigbee-protocol en beschikken over een accu met een vermogen van 2.600 mAh. Je kunt de (verduisterende) Fyrtur en Kadrilj opladen middels een micro-usb-oplader, die tevens meegeleverd wordt. Daarnaast is het goed om te weten dat de slimme rolgordijnen niet op maat gesneden kunnen worden en dat je daarom dus te maken hebt met standaardmaten. Iets om rekening mee te houden.

De beschikbare maten zijn: 60 bij 195 centimeter, 80 bij 195 centimeter, 100 bij 195 centimeter, 120 bij 195 centimeter en 140 bij 195 centimeter. De Fyrtur kost tenminste 119 euro en maximaal 159 euro, terwijl de Kadrilj 99,95 tot 139 euro kost.

Reacties (0)